۱۳۹۶ دی ۱۲, سه‌شنبه

طرز تهیه کرم کاسترد









کرم کاسترد بیشتر به عنوان دسر و درست کردن سایر دسر ها بکار می رود علاوه بر این در تزیین کیک و شیرینی و همچنین به عنوان سس شیرین نیز ستفاده می شود. در ادامه طرز تهیه و درست کردن کرم کاسترد شکلاتی و وانیلی خوشمزه را با نشاسته و شیر به همراه تزیین دسر کرم کاسترد آماده کرده ایم که در ادامه مطلب مشاهده می کنید.
طرز تهیه کرم کاسترد
برای تهیه کرم کاسترد ابتدا شیر سرد, نشاسته ذرت و شکر را باهم حل کنید سپس زرده تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مدام هم بزنید تا غلیط شده و مثل فرنی شود.
بعد از رسیدن به غلظت کافی از روی حرارت بردارید و وانیل یا پودر کاکائو و یا هر اسانس دیگری که تمایل دارید به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس صبر کنید تا سرد شد. اکنون دسر کرم کاسترد شما آماده است.
اضافه کردن ژله
شما می توانید روی دسر کاسترد خود را با لایه از ژله تزیین کنید برای اینکار پودر ژله را با ۲ قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش حل کنید سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن در یخچال بگذارید تا ببندد.
بعد از آماده شدن ژله لایه ای از آن را بر روی دسر کرم کاسترد بریزید و دوباره دسر کاسترد را در بخچال بگذارید تا آماده شود. همچنین میتوانید کرم کاسترد را داخل لیوان بریزید و سپس روی لیوان ها را با ژله تزیین کنید.






برای تهیه شیر موز ابتدا پودر ژلاتین را به همراه موزها در شیر سرد حل کنید و سپس شیر و ...
نکاتی برای خوشمزه تر شدن کرم کاسترد

شما می توانید با اضافه کردن کمی زعفران این دسر کرم را خوشمزه تر کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر