۱۳۹۶ دی ۲۶, سه‌شنبه

طرز تهیه کرم پاتیسیر






کرم پاتیسیر یا کرم قنادی یکی از کرم هایی است که در تهیه ترات, پای, انواع کیک های خانگی, پیراشکی, رولت, شیرینی و دونات استفاده می شود و در بسیاری از دسرها همانند کرم کاستارد استفاده می شود. مواد اصلی کرم پاتیسیر زرده تخم, شیر و آرد می باشد. در ادامه دستور پخت درست کردن کرم پاتیسیر خوشمزه را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.



مواد لازم 

مقدار لازم 


زرده تخم مرغ 

۳ عدد 


آرد شیرینی 

۲ قاشق غذاخوری 


شیر ولرم 

یک و نیم پیمانه 


نشاسته ذرت 

۳ قاشق غذاخوری 


شکر 

۱/۳ پیمانه 


وانیل 

نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم پاتیسیر 
برای تهیه کرم پاتیسیر ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده شون را جدا کنید و داخل ظرفی مناسب بریزید سپس شکر را به زرده ها اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کامل مخلوط شوند و کشدار شود. 
حالا وانیل و شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و آرام هم بزنید تا کاملا در هم حل شوند. 
در این مرحله آرد سفید را در ظرفی جدا به همراه نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد از الک کردن به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید هم بزنید تا به طور کامل همه مواد باهم مخلوط شوند. 
در مرحله آخر مخلوط را در داخل تابه ای نچسب بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار بدهید و به طور مرتب هم بزنید تا مواد داخل تابه به غلظت مناسب برسد. وقتی به غلظت مطلوب رسید تابه را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید سرد شود اکنون کرم پاتیسر شما آماده است.






برای تهیه کارامل شکلاتی مکزیکی ابتدا ۸ قاشق غذاخوری شکر را به همراه آب و ...
نکاتی برای خوشمزه تر شدن کرم پاتیسیر 
هیچ وقت نباید بزارید مواد داخل تابه بجوشد و اگر دیدید مواد داخل تابه شروع به جوشیدن میکنه ولی هنوز به غلظت مطلوب نرسیده می توانید تابه را از روی حرارت بردارید و پس از کمی سرد مجدا بر روی حرارت قرار بدهید. فراموش نکنید اگر به طور مرتب بهم بزنید خیلی دیرتر می جوشد و تا آن زمان به غلظت مطلوب مون حتما می رسد. 
برای هم زدن حتما از همزن استفاده کنید و وقتی بر روی حرارت گذاشتید حتما از قاشق چوبی یا لیسک استفاده کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر