املت قارچ و فلفل دلمه ای با گوجه فرنگی طرفداران مخصوص خودش را داره و باید برای یکبار هم که شده این املت خوشمزه را بخورید بعد عاشقش می شوید. البته بعضی ها املت قارچ و فلفل دلمه ای را بدون گوجه فرنگی درست می کنند ولی این املت با گوجه فرنگی طعم و مزه منحصر به فرد خودشو داره که نمیشه از گوجه فرنگی چشم پوشی کرد. در ادامه دستور پخت املت قارچ و گوجه فرنگی با فلفل دلمه ای را به صورت مرحله به مرحله برای ۴ نفر آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.
مواد لازم
مقدار لازم
قارچ خرد شده
۲ لیوان
گوجه فرنگی
۳ عدد
تخم مرغ
۳ عدد
فلفل دلمه ای
۱ عدد
پیاز
۱ عدد
نمک
به مقدار لازم
فلفل
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
برای تهیه املت قارچ ابتدا قارچ ها را پس از شستن به صورت ریز خرد کنید و در ظرفی جدا بریزید و کنار بگذارید. سپس پوست گوجه فرنگی را گرفته و به صورت ریز خرد کنید و در ظرفی جدا بریزید و کنار بزارید. همچنین فلفل دلمه ای ها را به صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
برای شروع پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه ای به همراه روغن سرخ کنید. سپس قارچ و گوجه فرنگی های خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد مخلوط شود حالا فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و دوباره به آرامی هم بزنید و صبر کنید تا مواد داخل تابه بپزند.
بعد از اینکه آب گوجه فرنگی ها هم تبخیر شد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و کمی هم نمک و فلفل میزنیم و سپس در تابه را میگذاریم تا تخم مرغ ها بسته شوند و بعد سرو کنید.
طرز تهیه و درست کردن املت گوجه فرنگی حرفه ای و سنتی قهوه خانه ای را به همراه ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر