۱۳۹۶ بهمن ۲۱, شنبه

طرز تهیه دسر پشملبا










دسر پشملبا یا همون دسر پیچ ملبا یک از دسر های خوشمزه و قدیمی فرانسوی است که در سال ۱۸۹۳ توسط سرآشپز فرانسوی بنام آگوست اسکافیر درست شد او دسر خوشمزه پشملبا را به افتخار خواننده استرالیایی بنام نلی ملبا درست کرد و بنام همین خانم نیز نامگذاری کرد. این دسر خنک همانند دسر زردآلو و دسر سیب در فصل گرم تابستان که فصل هلو هم است برای پذیرایی از مهمان بهترین انتخاب می باشد در ادامه این پست آشپزی پارلین, طرز تهیه دسر پشملبا را به همراه مواد لازم برای ۴ نفر آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.



مواد لازم 

مقدار لازم 


هلو 

۸ عدد 


شکر 

۳ لیوان 


آبلیمو 

۲ قاشق غذاخوری 


بستنی وانیلی 

۸ اسکوپ 


شکر قنادی 

یک و نیم لیوان 


تمشک 

۳ لیوان 


آبلیمو 

۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه دسر پشملبا

ابتدا آب, شکر, وانیل و ساقه وانیل را در یک تابه روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا آب شود بعد یه مدت ۵ دقیقه حرارت زیر تابه را زیاد کند تا مواد به جوش بیاید سپس دوباره شعله را کم کنید. حالا هلوها را از وسط نصف کرده و به مدت ۳ دقیقه درون شربت تابه قرار دهید تا آب پز شود و به کمک یه چاقو از طرف بریده شده هلو ها را بررسی کنید ببینید نرم شده اند یا نه؟

اگر نرم شده باشند به وسیله یک قاشق هلوها را از تابه خارج کنید تا شربت آن ها جدا شود حالا که هلوها آب پز شدند به راحتی پوست آن ها جدا می شود پس پوست آن ها را جدا کنید و منتظر بمانید خنک شوند و پس از اینکه هلوها خنک شد شربت سرد شده را روی هلوها بریزید.

برای سرو دسر پشملبا در ظرف دسر برای هر نفر دو تکه هلو بگذارید و کنار آن ۲ اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و روی آن ها سس تمشک بریزید. برای تزیین دسر پشملبا می توانید روی آن را با خلال پسته, بادام, خامه یا بیسکویت با سلیقه خودتون تزیین کنید.






دسر پرتقالی یکی از خوشمزه ترین دسر ها می باشد که شما می توانید از این دسر مجلسی برای ...
طرز تهیه سس تمشک

برای این کار تمشک ها, شکر قنادی و آب لیمو را در یک مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا به شکل مایع درآید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر