طرز تهیه کروکت گوشت خوشمزه و مخصوص در خانه
کراکت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که به راحتی قابل تهیه است. کراکت گوشت
سرشار از ویتامین و پروتئین است و طعم فوق العاده ای دارد. کراکت ها را می
توان در انواع مختلفی درست کرد. از جمله کراکت سیب زمینی، کراکت مرغ و
گوشت و ...
به هر حال اگر با طرز تهیه کراکت گوشت آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی فرنگی
بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کرارت را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با
این آموزش ساده آشپزی، به را حتی در منزل این کرات گوشت خوشمزه را به صورت
مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی
کتلت گوشت از جمله غذاهای ساده و خوشمزه است و به نوعی کباب خانگی ...
مواد لازم کراکت گوشت | |
---|---|
گوشت پخته شده | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
کره | 50 گرم |
آرد | 2 پیمانه |
آب گوشت | 2 پیمانه |
جعفری تازه و خرد شده | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر نان یا برد کرامپ | 2 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه و پخت کراکت گوشت
1. برای شروع، ابتدا گوشت را با مقداری
آب و کمی نمک در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخته
شدن ، گوشت را با دست کاملا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. می توانید
آن را در غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا خرد کنید.
2. سپس در یک تابه پیاز ریز خرد شده را
با مقداری کره تفت می دهیم تا نرم و سبک شود. بعد یک پیمانه آرد را به تابه
می ریزیم و کمی تفت می دهیم و بعد از تفت دادن آرد، آب گوشت را هم اضافه
می کنیم.
طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه
رولت گوشت از جمله غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توان آن را ...
3. در ادامه گوشت ریش ریش شده، جعفری خرد
شده و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا با هم
کمی مخلوط شوند و آب گوشت جذب مواد شود. در انتها، مواد به دست آمده باید
کمی خشک و قابل فرم دادن در دست شود. حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم
تا مواد کمی خنک شود.
4. حالا از مخلوط آماده شده در اندازه
های یکسان برمی داریم و آن را در دستمان به صورت گرد یا استوانه ای فرم می
دهیم و روی سینی می چینیم. بعد سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت 20
دقیقه درون یخچال می گذاریم تا استراحت کند.
5. در انتها در یک ظرف آرد، و در ظرف دیگر
پودر نان می ریزیم و 2 عدد تخم مرغ را هم درون کاسه ای می شکنیم و هم می
زنیم. کراکت ها را هم از یخچال درمی آوریم.
6. برای سرخ کردن کراکت ها، ابتدا به
ترتیب آنها را در آرد می غلتانیم، بعد در ظرف تخم مرغ می غلتانیم و در
انتها داخل پودر نان می غلتانیم و بلافاصله در داخل تابه با روغن داغ شده
سرخ می کنیم.
در نهایت کراکت های سرخ شده را در ظرف می چینیم و با سس دلخواه سرو می
کنیم. امیدواریم از خوردن این کراکت گوشت خوشمزه لذت ببرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر