دستور تهیه پودینگ کاراملی فندقی خوشمزه مرحله به مرحله در منزل
پودینگ کاراملی فندقی جزو دسرهای خوشمزه و
عالی است که به راحتی قابل تهیه است. همانطور که می دانید پودینگ ها بسیار
معروف و پرطرفدار هستند و شما می توانید پودینگ را در انواع مختلف درست
کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. از انواع پودینگ می توان پودینگ
شکلاتی، وانیلی، کاراملی و پودینگ میوه ای را نام برد.
برای تنوع می توان پودینگ را با ژله یا بیسکوییت پتی بور هم درست کرد.
به هر حال اگر با طرز تهیه پودینگ کاراملی فندقی آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه دسر در خانه
بارونک، مواد لازم و دستور تهیه آن را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با
این آموزش ساده شیرینی پزی، به راحتی در منزل این پودینگ کاراملی فندقی
خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
دستور تهیه پودینگ دو رنگ کارملی و شکلاتی
پودینگ کاراملی از دسرهای خوشمزه و بی نظیری است که به سادگی قابل تهیه ...
مواد لازم پودینگ کاراملی فندقی | |
---|---|
شير | 3 پيمانه |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
نمك | 1 پنس |
پودر فندق | 3 قاشق غذاخوری |
شكر | 100 گرم |
خامه صبحانه | 170 گرم |
كره | 50 گرم |
دستور تهیه پودینگ کاراملی فندقی
1. برای تهیه این پودینگ کاراملی فندقی،
ابتدا سس کارامل را آماده می کنیم. برای این کار، ابتدا شكر را داخل
شيرجوش يا قابلمه ى كوچكى می ریزیم و بدون اینکه هم بزنیم، روى حرارت متوسط
قرار مي دهيم تا كم كم از كناره هاى ظرف، شكر شروع به ذوب شدن کند و
كاراملى شود.
2. دقت داشته باشید که حرارت حتما ملایم
باشد تا شکر نسوزد و کاراملی رنگ شود. ظرف محتوى شكر را به آرامی تکان می
دهیم تا همه ى شكر به طور هم زمان ذوب شده و کارامل شود.
دستور تهیه شکلات تخته ای خانگی خوشمزه
شکلات تخته ای یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفداری است که بدون شک...
3. وقتی که شکر به رنگ مورد نظر رسید و
طلایی شد، سپس خامه و كره را به هم در یک تابه ذوب می کنیم تا داغ شود. دقت
کنید که نجوشد، فقط داغ شود.
4. حالا کره و خامه ذوب شده را روى كارامل
می ریزیم و به سرعت با همزن می زنیم تا وقتى كه تمام كاراملى كه سفت شده
بود، داخل خامه حل شود و سس يكدستى درست شود.
5. توجه داشته باشید که اگر قبل از غليظ شدن سس، تمام كارامل در مواد حل نشد، كمى شير به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کارامل حل شود.
6 در ادامه برای درست کردن پودینگ هم، در یک قابلمه کوچک نشاسته ى ذرت با شير سرد هم می زنیم تا نشاسته کاملا در شیر حل شود.
7. سپس پودر فندق، نمك و سس كارامل را به نشاسته حل شده اضافه می کنیم و مواد را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کم کم بجوشد و غلیظ شود.
8. وقتی مواد کاملا جوشید و مانند فرنی
غلیظ شد، از روی حرارت برمی داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم و داخل
یخچال می گذاریم تا خنک شود. امیدوایم از خوردن این پودینگ کاراملی فندقی
خوشمزه و عالی لذت ببرید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر