۱۳۹۶ دی ۱۴, پنجشنبه

طرز تهیه املت


طرز تهیه املت گوجه فرنگی





املت گوجه فرنگی هوادارهای خاص خودشو داره مخصوصا املت تند و آتشین و خیلی ها این املت را با هیچ غذایی عوض نمی کنند مخصوصا اگر فلفل تند هم کنارش باشد از طرفی چون درست کردن املت آسونه و زمان بر نیست اکثر ایرانیان در فصل گوجه این املت را درست می کنند و با فلفل شیرین و یا تند میل می کنند. ما در ادامه این پست پارلین, طرز تهیه و درست کردن املت گوجه فرنگی حرفه ای و سنتی قهوه خانه ای را به همراه رازهایی برای خوشمزه تر شدن املت گوجه فرنگی آماده کرده ایم که در ادامه مطلب مشاهده می کنید.


مواد لازم

مقدار لازم


گوجه فرنگی تازه

نیم کیلوگرم


تخم مرغ

۴ عدد


پیاز متوسط

۲ عدد


فلفل سبز شیرین یا تند

به مقدار لازم


زردچوبه و روغن

به مقدار لازم


فلفل قرمز و نمک

به مقدار لازم

طرز تهیه املت گوجه فرنگی
برای تهیه املت خانگی خوشمزه ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بعد آن ها را ریز خرد کنید و در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ شون کنید بعد زردچوبه هم اضافه کنید و هم بزنید تا زردچوبه هم تفت بخورد.
در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را که از قبل جدا کردید و به صورت ریز خرد کرده اید داخل ماهیتابه پیاز می ریزیم و بسته با اینکه طرفدار املت تند و آتیشی یا معمولی هستید میتوانید فلفل سبز تند یا شیرین را به صورت ریز خرده و همراه گوجه فرنگی به داخل ظرف ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا با گوجه فرنگی مخلوط شود. این کار در خوشمزه تر شدن املت شما تأثیر بسزایی دارد.
بعد از اضافه کردن گوجه و فلفل صبر می کنیم تا گوجه فرنگی ها خوب آب بیندازد و بعد آب گوجه ها تبخیر شود و به روغن بیفتد. دقت کنید موقع تهیه املت گوجه فرنگی هیچ وقت در ماهیتابه را نبندید و بزارید آب اضافی گوجه ها تبخیر شود.
بعد از پخته شدن گوجه فرنگی ها, حرارت را کم کنید و تخم مرغ ها را اضافه کنید و سپس مقداری نمک و فلفل قرمز هم اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید تا تخم مرغ ها همه جای ماهیتابه پخش شود. سپس در حدود چند دقیقه منتظر بمانید تا تخم مرغ ها هم بپزد و آماده خوردن شود.
نکاتی برای خوشمزه تر شدن املت گوجه فرنگی
تنبلی نکنید پوست گوجه فرنگی ها را حتما جدا کنید چون همیشه پوست گوجه زیر دندان می آید و احساس بدی به آدم موقع خوردن میده پس حتما پوست گوجه ها را جدا کنید.
نکته دیگری که باید در مورد گوجه فرنگی بگم این است که هیچ وقت گوجه فرنگی ها را رنده نکنید و آن ها را به صورت نگینی خرد کنید تا گوجه فرنگی بافت خودشو از دست ندهد. خوردن املت با گوجه فرنگی رنده شده حس خوبی به آدم نمیده و یه جورایی بوی رب میدهد.
پیشنهاد می کنیم از قبل تخم ها را در داخل کاسه ای بشکنید تا وقتی گوجه فرنگی ها خوب پخت و آب شون کشیده شد زود تخم ها را اضافه کنید و به سرعت مخلوط کنید.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها هیچ وقت بیش از اندازه حرارت ندهید چون اگر به تخم مرغ بیش از اندازه حرارت دهید هم ممکنه بسوزه و هم اینکه لاستیکی می شود.
الان تقریبا همه برای آشپزی از ظرف تفلون استفاده می کنند اما فراموش نکنید اگر میخواهید املت گوجه فرنگی تون طعم و بوی املت سنتی قهوه خانه ای و خوشمزه را بدهد حتما از ظرف رویی استفاده کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر