سس بشامل یا همون سس سفید یکی از خوشمزه ترین سس های فرانسوی است که هم اکنون در تمام کشورها از این سس بشامل غلیظ و خوش طعم برای پخت لازانیا, گراتین و سوفله ها استفاده می شود در واقع اکثرا غذاهایی که به صورت لایه لایه درست می شوند این سس در آن ها استفاده می شود. مواد سازنده سس بشامل آرد, شیر و کره است که در ادامه دستور طرز تهیه سس سفید با بشامل خوشمزه را به همراه رازهایی برای خوشمزه تر شدن سس بشامل برای شما آماده کرده ایم که مشاهده می کنید. برای دیدن انواع سس ها هم کلیک کنید.
مواد لازم
مقدار لازم
شیر
۱٫۵ پیمانه
کره
۲ قاشق غذاخوری
آرد
۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدر لازم
طرز تهیه سس بشامل
برای تهیه سس بشامل ابتدا کره را در داخل تابه ای مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود و آرد سفید را به آرامی و با هم زدن مدوام اضافه کنید و تا می توانید هم بزنید تا خوب مواد باهم مخلوط شوند و هم زدن را تا زمانی که حباب ها ریز ظاهر نشده و مواد حالت خمیر یک دست پیدا نکردند ادامه دهید. باید مواظب باشید خمیر نسوزد البته برای جلوگیری از سوختن می توانید موقع اضافه کردن آرد تابه را از روی حرارت بردارید.
تابه را روی حرارت کم بزارید و شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس صبر کنید تا سس به جوش بیاید و وقتی به غلظت مناسب رسید ( منظور از غلطت مناسب چیزی شبیه ماست پرچرب است) مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید و حرارت زیر تابه را کاملا کم کنید تا حدود دو یا سه دقیقه مواد باهم بجوشند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سس خنک شود.
نکاتی برای خوشمزه تر شدن سس بشامل
می توانید برای خوشمزه تر شدن سس بشامل نصف پیمانه خامه تازه را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا خامه در شیر حل شود.
در تهیه سس بشامل اگر شیر کاملا خنک باشد بهتر است چون هر چقدر شیر خنک تر باشد با ترکیبات داغ داخل تابه تضاد پیدا می کند و هر چقدر این تضاد بیشتر باشد ترکیبات بهتر و با ملایمت بیشتری آماده می شوند.
اگر می خواهید سس بشامل خوشمزه و حرفه ای درست کنید باید تا می توانید مواد را هم بزنید تا هم به ته تابه نچسبد و هم مخلوط آرد و کره گلوله گلوله نشود پس در تهیه سس بشامل یا همون سس سفید هرگز دست از هم زدن نکشید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر