سس باتارد یکی دیگه از سس های خوشمزه می باشد که ترکیبات اصلی آن آب گوشت, کره, آرد و زرده تخم مرغ می باشد این سس نسبت به سس های دیگر همانند سس بشامل خیلی کمتر استفاده می شود اما اگر علاقه مند به درست کردن این سس خوشمزه هستید در ادامه ما در این پست آشپزی پارلین, طرز تهیه سس باتارد خوشمزه را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.
مواد لازم
مقدار لازم
آب گوشت
۲ لیوان
زرده تخم مرغ
۲ عدد
آرد
۱ قاشق غذاخوری
کره
۵۰ گرم
خامه
۱۰۰ گرم
آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری
نمک
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
مراحل تهیه سس باتارد
ابتدا کره را روی حرارت بگذارید تا آب شود سپس آرد را کم کم به ظرف کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن طلایی شود حالا آب گوشت را داخل آرد کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود.
ابتدا تخم مرغ ها را آب پز می کنیم و زرده و سفیده شون را از هم جدا می کنیم و زرده ها را ...
در این مرحله زرده تخم مرغ, فلفل و نمک را باهم مخلوط کنید و با چنگال می زنیم تا زرده از حالت لختگی دربیاید و بعد آن را به ظرف آرد و آب گوشت اضافه کنید توجه کنید باید حرارت زیر سس ملایم باشد و پس از دو بار هم زدن سس را از روی حرارت بردارید و وقتی کم سس خنک تر شد آبلیمو و خامه را به سس اضافه کنید و هم بزنید. اکنون سس باتارد شما آماده سرو است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر