املت سبزیجات یکی دیگه از انواع املت های خوشمزه و پرطرفدار می باشد که این املت طرفدارهای خاص خودشو دارد و در بعضی از مناطق با دستور پخت های مختلفی این املت را درست می کنند. در این پست آموزش آشپزی پارلین, من طرز تهیه املت سبزیجات را با ۲ روش متفاوت برای ۴ نفر براتون نوشتم که شما می توانید در صورت تمایل با یکی از این دستور های آشپزی, املت سبزیحات خوشمزه درست کنید.
مواد لازم
مقدار لازم
تخم مرغ
۴ عدد
سیب زمینی
۱ عدد
گوجه فرنگی
۱ عدد
جعفری ساطوری شده
۲ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای
۱ عدد
هویج
۱ عدد
پیاز
۱ عدد
پنیر پیتزا
نصف پیمانه
نمک
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
طرز تهیه املت سبزیجات با قارچ
ابتدا سیب زمینی و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه به همراه مقداری روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. همچنین فلفل دلمه ای و هویج را به صورت نگینی در یک ظرف جدا خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید سپس قارچ را که به صورت ریز خرد کردید اضافه کنید پیشنهاد میکنم یه کم هم آبلیمو بزنید تا قارچ سیاه نشود حالا فلفل دلمه ای و هویج را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم خوب تفت بخورند.
در این مرحله گوجه فرنگی و سیب زمینی را که از قبل سرخ کردید اضافه کنید حالا کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید و پس از آن هم ۳ تا تخم مرغ را با یه کم پنیر پیتزا و جعفری که از قبل ساطوری خرد کرد کردیم اضافه کنید و در تابه را بزارید تا با حرارت ملایم املت سبزیجات مون آماده شود.
املت قارچ و فلفل دلمه ای با گوجه فرنگی طرفداران مخصوص خودش را داره و باید برای یکبار هم ...
طرز تهیه املت سبزیجات با نخود و ذرت
در ادامه طرز تهیه املت سبزیجات ساده و خوشمزه را بدون قارچ و با فلفل دلمه ای, نخود و ذرت آماده کرده ایم که میتوانید خیلی سریعتر این املت سبزیجات را برای صبحانه و یا میان وعده خود درست کنید در ادامه طرز تهیه املت سبزیجات خوشمزه را به همراه مواد لازم برای ۴ نفر مشاهده می کنید.
مواد لازم
مقدار لازم
تخم مرغ
۴ عدد
ذرت
نصف پیمانه
نخود فرنگی
نصف پیمانه
هویج آب پز خرد شده
۱/۴ پیمانه
گوجه فرنگی
۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای
۱ عدد
کره
۵۰ گرم
نمک
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
زردچوبه
به میزان لازم
مراحل تهیه املت سبزیجات ساده
برای تهیه املت سبزیجات ابتدا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید و در یک ظرف مناسب با نخود, ذرت و هویج مخلوط کنید. حالا تخم مرغ ها را هم در ظرفی جدا بشکنید و کمی هم نمک, فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
در این مرحله درون یک تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود پس از آن نصف تخم مرغ هم زده را به تابه اضافه کنید و همین که تخم مرغ کمی خودش را گرفت سبزیجات را اضافه کنید و بعد هم بقیه تخم مرغ ها را اضافه کنید. پس از اینکه یک طرف سرخ شد املت را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم با حرارت ملایم سرخ شود.
املت گوجه فرنگی هوادارهای خاص خودشو داره مخصوصا املت تند و آتشین و خیلی ها این املت را با ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر