۱۳۹۶ آذر ۲۹, چهارشنبه

طرز تهيه آش سره ترش زمستاني


طرز تهيه آش سره ترش زمستاني








آش سره يکي ديگه از آش هاي محلي کشورمونه که در فصل زمستان که فصل چغندر است مورد استفاده قرار مي گيرد اين آش به دليل اينکه مزه اي ترش دارد اشتها آور مي باشد و اغلب در ماه رمضان و فصل زمستان اين آش سرو مي شود. در ادامه دستور پخت و تهيه آش سره به همراه مواد لازم براي اين آش که از سري آموزش هاي آموزش آشپزي پارلين مي باشد را آماده کرده ايم که مشاهده مي کنيد.
مواد لازم آش سره





مواد لازم

مقدار لازم


ازگيل سيده

? کيلوگرم


چغندر

??? گرم


پياز

? عدد


نمک, فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم



طرز تهيه آش سره

براي تهيه آش سره ابتدا ازگيل را شسته و هسته و پوستش را جدا کنيد و در ظرفي مناسب ريخته و بر روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و حالت رب به خود بگيريد.

سپس جغندر را بعد از شستن جداگانه بپزيد و بعد از پخته شدن پوستش را جدا کنيد و خرد کنيد و ظرف ازگيل اضافه کنيد و سپس پياز خرد شده را به همراه مقدار نمک, فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد و به مدت ?? دقيقه صبر کنيد تا بجوشد و کامل پخته شود

بعد از پخته شدن از روي حرارت برداشته و پس از سرد شدن ميتوانيد ميل کنيد.


آموزش آشپزي » آموزش طرز تهيه آش سره ترش زمستاني خوشمزه با چغندر و ازگيل

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر